Tip van de Week

Tip van deze week !

 

Kip krokant snitsel

 

Makkelijk en snel te bereiden wij adviseren u graag de bereiding wijze.

Bacon karbonade

 

Bacon karbonade is gesneden van het middelste gedeelte van de karbonadestreng.

Die streng loopt van kop tot staart over het rug gedeelte.

De Bacon karbonade bevat een spek randje , en een rib beentje. Het is vol van smaak en sappig.

 

 

Lamskoteletjes

 

Er zijn ‘gewone’ lamskoteletten (dubbele of enkele) en koteletjes van de lams rack.

Deze laatste worden uit de lams carré gesneden en zijn extra decoratief door de lange, schoongemaakte, ribbetjes.

Vaak telt een carré tussen de zes en acht ribben met vlees.

 

 

 

 

Kalfs-Ribeye

 

Kalfs Ribeye is snel klaar en wordt net als biefstuk niet helemaal gaar (rosé) gegeten.

Tips voor het roosteren. Doe dit op een matige temperatuur of plaats het rooster van de barbecue hoog.

Er is een trucje om te controleren of het vlees gaar is: is het stukje vet in de Ribeye zacht geworden, dan is het vlees van binnen mooi warm.