Kippen van Tante Door

Tante Door Kip Bewust Beter!

Een nieuwe manier van grootbrengen. Het Tante Door concept is gericht op het DIERENWELZIJN. Door minder dieren in de stallen onder te brengen van een langzamer groeiend ras blijkt er geen antibiotica nodig te zijn om de dieren groot te krijgen. Plezierig voor de dieren, prettiger werken voor de houder en gezonder voor de consument. Het Tante Door concept is een grote stap op weg naar bewuster, diervriendelijker en betaalbaar kipproduct

SMAAK

Doordat deze kippen natuurlijker opgroeien met zo min mogelijk toevoegingen. Is de smaak ouderwets lekker. Bij de smaaktest waren de reacties lovend. Kip zoals kip hoort te smaken. Echte kip met de volle smaak uit grootmoederstijd. Het proberen waard.

DIERENWELZIJN

De kippen hebben een normaal dag-nachtritme. Krijgen 100% plantaardig voer met veel graan. Er is ruimte om te scharrelen, stro en graan op de grond dragen bij aan een natuurlijke omgeving en stimuleren het natuurlijke gedrag van de kippen. Voer en water is 24 uur per dag beschikbaar voor de dieren.

GEEN ANTIBIOTICA GEBRUIK

De Tante Door kip heeft uitstekende genen, hij is afkomstig van Nederlands ras . Doordat deze kippen meer ruimte en tijd krijgen om op te groeienzijn ze veel minder gevoelig voor gezondheidsproblemen. De eerste groepen waren helemaal antibioticavrij, veel belovend dus voor een bewuste beter leven voor mens en dier.